Arbëri

Nuk ka marrëveshje për gjendje të jashtëzakonshme

Nuk ka marrëveshje për gjendje të jashtëzakonshme
 

Nuk ka marrëveshje e as dakordim në parim në mes presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe kryeministrit Albin Kurti rreth shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme si masë për të përballuar situatën e krijuar me Covid-19.

Përderisa presidenti Hashim Thaçi insiston se duhet shpallur gjendja e jashtëzakonshme, një gjë të tillë nuk e mbështetë kryeministri Albin Kurti.