Arbëri

Gazetarëve e punonjësve medialë nuk u kufizohet lëvizja

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), përmes një njoftimi ka theksuar se gazetarëve nuk u kufizohet lëvizja.

Qeveria e Kosovës, ka marrë vendim që të ndalohet qarkullimi i qytetarëve dhe automjeteve private, nga 24 mars 2020, gjatë orës 10:00 – 16:00 dhe prej orës 20:00 – 06:00, njofton Koha.