Arbëri

EPIK: Përplasja me BE-në garanton mosliberalizimin e vizave dhe të ardhme të pa qartë

Foto: Driton Paçarada / Koha
Foto: Koha / Arkiv
 

Instituti EPIK i Kosovës thotë se përplasja me Bashkimin Evropian, garanton mosliberalizimin e vizave.

Sipas EPIK, dje, Ministritë e Punëve të Jashtme të Gjermanisë dhe Francës kanë shprehë shqetësimin për situatën politike në Kosovë.