Arbëri

Kusari – Lila thotë se është lajm i mirë konfirmimi i Departamentit të Shtetit në krizën që po kalon Kosova

 

Deputetja nga Grupi Parlamentar i Vetëvendosjes dhe kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari – Lila në Interaktiv ka thënë se është lajm i mirë nga ana e Departamentit të Shtetit se nuk ka marrëveshje sekrete ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Ai ka ngritur paralelizma ndërmjet LDK-së në vitin 2014 kur ishte tërhequr nga VLAN-i, me atë të djeshmen.