Arbëri

IKSHPK thirrje për kujdes: Qytetarë kthjelluni, çfarë jeni duke bërë

 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, iu ka bërë thirrje qytetarëve që t’i përmbahen rekomandimeve të dhëna dhe të mos dalin në grumbuj gjatë orëve të lira të lëvizjes, sepse sipas tyre po rrezikohen ata dhe familjet e tyre.

Sipas njoftimit për media, IKSHPK thotë se në Prishtinë po vërehen dalje masive në orët e lira të lëvizjes.