Arbëri

Komuna e Prishtinës dhe ajo e Gjakovës s’po e shohin të nevojshëm izolimin e lagjeve

Përhapja e koronavirusit në pesë lagje të kryeqytetit ka shtuar kërkesat për izolimin e tyre.

Katër anëtarë të një familjeje janë të infektuar në Lagjen e Spitalit, nga dy raste janë konfirmuar në Arbëri dhe Taukbahqe, kurse Lagja e Muhaxherëve dhe rruga “Haxhi Zeka” në pjesën e vjetër të qytetit kanë nga një rast pozitiv me virus, raporton KOHA.