Arbëri

MSH-ja thotë se Bordi i SHSKUK-së kishte mbetur jo-funksional, Naser Ramadani vazhdon të jetë drejtor i IKSHPK-së

Foto: Koha
Foto: Koha / Arkiv
 

Ministria e Shëndetësisë, përmes një kumtese për media sqaron arsyet se pse është shkarkuar Bordi i vjetër i SHSKUK-së dhe është emëruar i riu.

Ndër tjera, njofton se drejtori Naser Ramadani, vazhdon të jetë në detyrën e tij si drejtor i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike.