Arbëri

Dy prishtinas tregojnë vështirësitë dhe mësimet e marra nga jeta në karantinë

 

Ka dy javë që ka ndryshuar përditshmëria për Kaltrina Ibishin dhe djalin e saj Oso nga Prishtina.

Për ta e vetmja hapësirë e lirisë këto ditë izolimi është ballkoni i banesës së tyre në lagjen “Dardania”, raporton KOHA.