Arbëri

Thirrje që edhe punëtorët e pastrimit të përfshihen në Pakon Emergjente

Foto: Koha / Ilustrim
 

Organizata “Let’s Do It Kosova” e sheh me shqetësim mospërfshirjen e punëtorëve të Kompanive të Pastrimit në Pakon Emergjente Fiskale, të miratuar nga qeveria në detyrë.

“Let's Do It Kosova” kërkon urgjentisht nga Qeveria e Kosovës ta rishqyrtojë Pakon Emergjente Fiskale dhe doemos brenda saj të fus edhe punëtorët e pastrimit.