Arbëri

LVV-ja e dërgon në Kushtetuese presidentin Thaçi

LVV-ja e dërgon në Kushtetuese presidentin Thaçi

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës dhe anëtarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbrie Nagavci e ka dorëzuar në Kushtetuese kërkesën për vlerësimin e kushtetutshmërisë së thirrjeve të presidentit Thaçi për të mos i zbatuar masat e Qeverisë së Kosovës.

Presidenti Thaçi, gjatë javës së kaluar, u kishte bërë thirrje qytetarëve që të shpërfillin masat e ndërmarra nga Qeveria, ditën kur u mor vendimi për shkak të pandemisë së koronavirusit