Arbëri

Skena e pavarur pritet të përfitojë më së shumti nga pakoja emergjente e ndarë për MKRS-në

Ministrja në detyrë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, në Express intervistën në KTV, ka folur për situatën që po kalon skena kulturore e sportive në vend në këtë kohë pandemie.

Ajo ka folur edhe për pakon emergjente të Qeverisë në vlerë të përgjithshme 179 milionë euro, e pesë milionë nga kjo shumë janë paraparë për MKRS-në.