Arbëri

Punëtorët e KEDS-it ankohen se po detyrohen të marrin pushimin vjetor shkaku i koronavirusit

 

Sindikata e punëtorëve të KEDS-it ka pranuar një numër ankesash nga punëtorët e kësaj ndërmarrjeje për masat mbrojtëse në kohën kur vendi është duke u përballur me përhapjen e koronavirusit.

Sipas Sindikatës, punëtorët nuk janë pajisur me dorëza mbrojtëse adekuate e as me maska dhe dezinfektues, dhe ata po detyrohen që t’i blejnë vetë, raporton KOHA.