Arbëri

Foshnja dhe nëna e tij të prekur me koronavirus, në gjendje të mirë shëndetësore

 

Një foshnje 5-muajshe është konfirmuar me koronavirus në Kosovë, duke u bërë fëmija i parë dhe personi më i ri i infektuar me këtë virus.

Në përgjithësi në botë fëmijë, por sidomos foshnja, janë prekur në numër të vogël nga virusi COVID-19, raporton KOHA.