Arbëri

Qeveria emëron bordet e përkohshme në tri ndërmarrje publike, ndan shtesa për pagat e mësuesve

Qeveria emëron bordet e përkohshme në tri ndërmarrje publike, ndan shtesa për pagat e mësuesve

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e radhës elektronike, në të cilën thuhet se janë miratuar vendime nga fushat e përgjegjësive kushtetuese dhe ligjore të Qeverisë në detyrë.

Sipas njoftimit për media, mësohet se në këtë mbledhje, Qeveria ka vendosur që të emërojë anëtarët e rinj të bordeve të përkohshme të tri ndërmarrjeve publike – të KRU “Prishtina”, Postës së Kosovës dhe të Hekurudhave të Kosovës – Infrakos.