Arbëri

Zëvendësim urgjent për 23 diplomatë, akraba të politikanëve

Zëvendësim urgjent për 23 diplomatë, akraba të politikanëve

Akraballëku në diplomaci është goditur nëpërmjet një konkursi të brendshëm, të shpallur një ditë më parë nga Ministria e Punëve të Jashtme. Konkursi është për 23 pozita nëpër ambasada e konsullata të Kosovës gjithandej botës, që mbahen jashtëligjshëm kryesisht nga të afërm të të fortëve të politikës.

“Koha Ditore” e ka siguruar të enjten përmbajtjen e konkursit, i cili flet për zëvendësimin me urgjencë që do të bëhet për këto pozita në 13 misione të ndryshme. Në të mund të aplikohet me e-mail dhe është i vlefshëm vetëm për zyrtarët që kanë grada të rregullta diplomatike. Një konkurs tjetër është paralajmëruar të shpallet shpejt, shkruan KOHA.