Arbëri

Kurti emëron Liza Gashin zv/ministre në detyrë në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Kurti emëron Liza Gashin zv/ministre në detyrë në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës
Foto nga ZKM

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot ka emëruar Liza Gashin zëvendësministre në detyrë në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Liza Gashi nga sot është zëvendësministre në detyrë në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës.