Arbëri

Pesë raste të reja pozitive me koronavirus në Kosovë dhe shtatë të shëruar

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka njoftuar për pesë raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe gjithashtu shtatë të shëruar.

Rastet pozitive janë raste kontakti, 2 prej të cilave janë me vendbanim në Banjë -Malishevë, 1 me vendbanim në Prishtinë, 1 me vendbanim në Smrekonicë-Vushtrri dhe 1 e karantinuar .