Arbëri

Një 80-vjeçare në Shqipëri shërohet dhe lirohet nga spitali

Një 80-vjeçare në Shqipëri shërohet dhe lirohet nga spitali
Foto nga facebook-u i Edi Ramës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka njoftuar se një 80-vjeçare që ishte infektuar me Covid-19, është shëruar.

“Nënë vezikua 80 vjeçare, u shërua dhe doli nga spitali”, ka shkruar Rama në Facebook.