Arbëri

Vitia pranon letër falënderimi nga ambasada e SHBA-së: Në këtë kohë sfidash nuk jemi vetëm

Vitia pranon letër falënderimi nga ambasada e SHBA-së: Në këtë kohë sfidash nuk jemi vetëm

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia e ka publikuar në llogarinë e tij zyrtare në Facebook letrën falënderuese, të cilën e ka pranuar nga ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë.

“Më lejoni t’ju shpreh mirënjohjen time të thellë për përpjekjet e juaja për fuqizimin e bashkëpunimit për ofrimin e ndihmës së nevojshme mjekësore për qytetarët e Kosovës. Konferenca e juaj e përbashkët e shtypit me ministrin Jeftiq rreth reagimit ndaj COVID-19 është shembull i udhëheqësisë dhe përkushtimit”, shkruan në këtë letër të nënshkruar nga ambasadori amerikan, Philip Kosnett.