Arbëri

“Washingtoni përzihet tinëzisht në Ballkan teksa koronavirusi mbërthen botën”

“Washingtoni përzihet tinëzisht në Ballkan teksa koronavirusi mbërthen botën”
 

James Pardew është ish-ambasador i SHBA-së në Bullgari dhe ish-ndihmëssekretar i NATO-s. Përmes një vështrimi të publikuar në “The Hill”, ai ka komentuar qasen e administratës Trump karshi Kosovës.

Në vijim po e japim të plotë vështrimin e tij: