Arbëri

IKSHPK-ja përsërit apelin për qytetarët: Mos ia jepni këmbët virusit

IKSHPK-ja përsërit apelin për qytetarët: Mos ia jepni këmbët virusit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë ka përsëritur apelin drejtuar qytetarëve që të mos dalin nga shtëpitë, në kohën kur vendi po përballet me koronavirusin.

Në një shkrim të radhës në Facebook, IKSHPK ka përsëritur se me mosdëgjimin e rekomandimeve për izolim, qytetarët po rrezikojnë veten dhe familjet.