Arbëri

Izeti: Me izolimin si pasojë e pandemisë, janë shtuar rastet e dhunës në familje

Izeti: Me izolimin si pasojë e pandemisë, janë shtuar rastet e dhunës në familje

Selvi Izeti, psikologe në Qendrën Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës, ka folur në lidhje me menaxhimin e rasteve të dhunës në përgjithësi, dhe të asaj gjatë kohës së pandemisë.

Izeti, në emisionin e ri të KTV-së, “Raport”, tha se me përhapjen e pandemisë, po përhapet edhe ankthi e frika. Ajo thotë se krahas virusit, armiku tjetër më i madh është paniku.