Arbëri

IKSHPK-ja konfirmon pesë raste të reja me koronavirus, në mesin e tyre edhe i vdekuri i djeshëm

IKSHPK-ja konfirmon pesë raste të reja me koronavirus, në mesin e tyre edhe i vdekuri i djeshëm

Në një komunikatë të lëshuar të martën, IKSHPK-ja ka njoftuar edhe për pesë raste të reja me koronavirus.

Testet janë realizuar sot dhe kanë rezultuar pozitive, e njëri prej tyre tashmë ka vdekur.