Arbëri

Bordi i Përkohshëm i KRUP-it publikon vendimet e para, liron nga detyra zyrtarë të lartë

 

Përmes një kumtese për media, Bordi i Përkohshëm i KRUP, me anëtarët e rinj Mentor Hyseni, kryesues dhe drejtor; Hajrie Morina, drejtore; Seat Bilbani, drejtor; dhe Idriz Maliqi, drejtor, kanë njoftuar për vendimet e para.

“Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” në mbledhjen e parë të jashtëzakonshme, të mbajtur më datë 7 Prill 2020, e martë ka trajtuar me kujdes çështje të ndryshme që ndërlidhen me veprimtaritë dhe performancën e përgjithshme të ndërmarrjes”, thuhet në njoftimin e KRUP.