Arbëri

Ndërprerjet e energjisë elektrike në kohë pandemie

Foto: Koha
Foto: Koha / Ilustrim
 

Ndërprerjet e kohëpaskohshme të energjisë elektrike po shkaktojnë probleme për nxënësit të cilët po ndjekin mësimet online dhe punëtorët të cilët po punojnë nga shtëpia.

Për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19, mësimi nga distanca po transmetohet në televizionin publik të Kosovës në orar të caktuar, ndërsa për shkak të mbylljes së shumë aktiviteteve ekonomike në disa sektorë puna po bëhet nga shtëpia.