Arbëri

Macroni premton rritjen e rolit të Francës në lehtësimin e dialogut Kosovë-Serbi

Macroni premton rritjen e rolit të Francës në lehtësimin e dialogut Kosovë-Serbi

Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë, ishte një ndër temat që zhvilloi kryeministri në detyrë Albin Kurti me presidentin e Francës, Emmanuel Macron.

Në bisedën telefonike që kanë zhvilluar mbrëmë kryeministri në detyrë Albin Kurti dhe presidenti francez Emmanuel Macron, siç njofton kumtesa nga kryeministria, presidenti francez shprehu aprovimin për trajtimin e krizës shëndetësore prej qeverisë kosovare.