Arbëri

Ata që lirohen nga Qendra e Studentëve duhet të betohen për vetizolim në shtëpi

Ata që lirohen nga Qendra e Studentëve duhet të betohen për vetizolim në shtëpi

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se personat të cilët kanë rezultuar negativ nga COVID-19 të karantinës së Qendrës së Studentëve në Prishtinë, do të lirohen në shtëpi për të qëndruar në vetkarantinë për dy javë.

Sipas njoftimit ata duhet të respektojnë rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe IKSHPK-së, që të mos dalin nga shtëpitë e tyre gjatë kohës sa do të jenë nën mbikëqyrje.