Arbëri

Haxhiu thotë se “Kosova do të bëhet shtet i së drejtës e do të zhvillohet”

Haxhiu thotë se “Kosova do të bëhet shtet i së drejtës e do të zhvillohet”

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, deklaroi se kalimi prej një pushteti të korruptuar, në një pushtet të drejtë e të pakorruptuar, nuk kalon pa rezistencë nga kapësit.

Sipas saj, kjo është edhe arsyeja e rrëzimit dhe akuzat e partive të tjera kundër Lëvizjes Vetëvendosje.