Arbëri

Mesazhi frymëzues i të infektuarit nga Nerodimja e Epërme

 

Dashnim Reka po mundohet të shohë përtej betejës së tij me koronavirusin.

Ai ka dalë me një postim në Facebook të shtunën, duke treguar se është infektuar dhe se po ndihet mirë.