Arbëri

Polici që goditi 21-vjeçarin i cili pësoi sulm në tru, është hetuar edhe për korrupsion e vjedhje

Polici i cili është arrestuar për dyshimet se si pasojë e goditjeve e ka rrezikuar paralizimin e një 21-vjeçari ishte i përfshirë dhe ka pasur edhe më herët raste të hapura.

Siç ka mësuar KOHA, ai ishte i përfshirë në dy raste të aksidentit të trafikut, por është hetuar edhe për vjedhje e keqpërdorim të detyrës zyrtare.