Arbëri

​Sot mblidhet Kuvendi, diskuton për pakon emergjente të PDK-së

Foto: Kuvendi i Kosovës
 

Deputetët sot do t’i drejtohen Kuvendit të Kosovës për të diskutuar në lidhje me pakon emergjente financiare prej 320 milionë eurosh, të propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës, për t’u ballafaquar me krizën pandemike me të cilën po përballet vendi.

Lidhja Demokratike e Kosovës ka bërë të ditur se nuk do të përkrah pakon emergjente të propozuar nga PDK-ja në seancën e sotme, derisa dy partitë tjera opozitare, AAK dhe Nisma-AKR thanë se do të votojnë pro një pakoje të tillë.