Arbëri

Mustafa: Kjo Qeveri të shkojë, të krijohet një qeveri e re

Foto: Alban Bujari / KD
 

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka kritikuar ashpër masat e reja, të paralajmëruara nga Ministria e Shëndetësisë për pengimin e përhapjës së koronavirusit, duke kërkuar largimin e Qeverisë në detyrë dhe krijimin e një qeverie të re.

“Pako e vetme e arsyeshme është që të shkojë kjo qeveri dhe logjikë qeverisëse një ditë e më parë, të krijohet qeveri e re e cila së bashku me Kuvendin do të nxjerr masat e domosdoshme për ta kapërcyer këtë gjendje në të cilën jemi”, shkruan Mustafa në Facebook, teksa i referohet pakos së propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës, për të cilën do të diskutohet të marten në Kuvend.