Arbëri

Për shkak të reshjeve të borës, ndalesë për automjetet transportuese në Strazhë dhe Mavrovë-Dibër

Për shkak të reshjeve të borës, ndalesë për automjetet transportuese në Strazhë dhe Mavrovë-Dibër
Foto: Ilustrim
 

Për shkak reshjeve të borës sot në mëngjes në orën 06:40 është vendosur ndalesë për automjete të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë- Dibër, kumtoi Lidhja Auto Moto e Maqedonisë së Veriut (LAMM).

Ndalesë për automjete të rënda transportuese është vendosur edhe në qafën malore Strazhë nga ora 04:20.