Arbëri

Kabineti i Osmanit thotë se partitë po e bllokojnë qëllimisht projektligjin për luftimin e Covid-19

 

Projektligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, nismë kjo e kryeparlamentares Vjosa Osmani, ka mbetur peng i vullnetit politik.

Kabineti kryetares së Kuvendit thotë se ky projektligj buron nga aktgjykimi i Gjykatës Kushtetuese, e cila ka konstatuar se kufizimi i të drejtave kushtetuese mund të bëhet me ligj nga Kuvendi, raporton KOHA.