Arbëri

Gjermania vlerëson se vazhdimi i dialogut me Serbinë është thelbësor për zhvillimin e Kosovës

Gjermania vlerëson se vazhdimi i dialogut me Serbinë është thelbësor për zhvillimin e Kosovës

Zyra e kancelares gjermane Angela Merkel, në një letër që ua ka kthyer 15 shoqatave nga diaspora, ndër tjera flet edhe për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi dhe rifillimin e dialogut.

“Një vazhdim i suksesshëm i dialogut për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë është thelbësore për zhvillimin e mëtutjeshëm të Kosovës”, thuhet në letrën e siguruar nga KOHA.