Arbëri

BQK e gatshme të bashkëpunojë me institucionet për “Pakon e Rimëkëmbjes Ekonomike”

BQK e gatshme të bashkëpunojë me institucionet për “Pakon e Rimëkëmbjes Ekonomike”
 

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, i është përgjigjur pozitivisht ftesës së ministrit të Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, për pjesëmarrje në takimin konsultues rreth “Pakos për Rimëkëmbjen e Ekonomisë”, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Kujtojmë se në këtë takim bashkë me Guvernatorin janë ftuar edhe të gjithë ish-ministrat e financave të Republikës së Kosovës, e deri më tani këtë ftesë e kanë refuzuar Avdullah Hoti i LDK-së dhe Haki Shatri i AAK-së, transmeton KOHA.