Arbëri

Haxhiu: Paralajmërim i hapur se po përgatitet marrëveshje e keqe për vendin

Haxhiu: Paralajmërim i hapur se po përgatitet marrëveshje e keqe për vendin

Ministria e Drejtësisë në detyrë, Albulena Haxhiu, ka thënë se paralajmërimi i presidentit të partive të PLAN-it, është paralajmërim se po përgatitet një marrëveshje e keqe për vendin.

“Presidenti i partive PLAN, bëri paralajmërime që do të ndërmarrë veprime jokushtetuese për formimin e Qeverisë si dhe paraqiti hapur qëndrimin për heqje të reciprocitetit duke e dëmtuar e rënduar edhe më shumë pozicionin e Kosovës”, ka shkruar Haxhiu.