Arbëri

Nëse LDK-ja merr Qeverinë, hapi i parë do të jetë heqja e reciprocitetit

 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, pas mbledhjes ka deklaruar se kanë marrë përkrahje nga Këshilli i përgjithshëm për formimin e koalicionit me AAK-në, AKR-në, Nismën dhe dy parti të pakicave joshqiptare.

Ai tutje ka shtuar se presin që Vetëvendosje ta pranojë ose ta refuzojë mandatarin për Qeverinë.