Arbëri

Gjinekologjia me hapësirë të veçantë për shtatzënat me Covid-19, thotë Ismaili

 

Drejtori i Gjinekologjisë dhe Obstetrikës, Jakup Ismaili, në “Express Intervistën” në KTV ka treguar se një grua shtatzënë e prekur me Covid-19 është në gjendje të rëndë, kurse dy të tjera janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Ai ka bërë të ditur se po punojnë me kapacitet të plotë.