Arbëri

Bislimit i shkon në takim vetëm guvernatori Mehmeti

Bislimit i shkon në takim vetëm guvernatori Mehmeti
 

Ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, ka njoftuar se pas ftesës që ka bërë ditë më parë për sot, i ka shkuar në takim vetëm Guvernatori i BQK-së, Fehmi Mehmeti.

Takimi kishte të bënte rreth Pakos për Rimëkëmbjen e Ekonomisë.