Arbëri

Sonte në Desku, Enver Hoxhaj

Sonte në Desku, Enver Hoxhaj

Në emisionin “Desku” të KTV-së, i ftuar është me Enver Hoxhaj, deputet dhe anëtar i kryesisë së PDK-së.

Me Hoxhajn, do të diskutohet për temën: Rrugëdalja nga kriza, sipas PDK-së.