Arbëri

Haxhiu udhëzon përmbaruesit të ndalin ekzekutimin e pagesave për muajt prill dhe maj

Haxhiu udhëzon përmbaruesit të ndalin ekzekutimin e pagesave për muajt prill dhe maj

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka udhëzuar përmbaruesit privat që qytetarëve të mos ua debitojë pagesat për interes të lëndëve përmbarimore për muajt prill dhe maj.

Vendimi është marrë të martën, por është bëtë i ditur të mërkurën nga Ministria e Drejtësisë në Facebook.