Arbëri

Raka: Nëse s’kemi kujdes, vala e re e virusit mund të jetë po aq e keqe sa e para

Raka: Nëse s’kemi kujdes, vala e re e virusit mund të jetë po aq e keqe sa e para

Mikrobiologu Lul Raka ka thënë se nëse qytetarët nuk tregojnë kujdes dhe nuk respektojnë masat kundër koronavirusit vala tjetër e shpërthimit mund të jetë po aq e keqe sikur kjo e para.

Këtë e ka thënë si përgjigje të pyetjes se a mund të kthehet koronavirusi pas 4 majit, deri kur janë në fuqi masat e qeverisë për parandalim të shpërndarjes së koronavirusit.