Arbëri

BE-ja ndihmon Kosovën me material për zhvillimin e testeve për Covid-19

BE-ja ndihmon Kosovën me material për zhvillimin e testeve për Covid-19

Kosova ka marrë ndihmë nga BE-ja material për t'u zhvilluar 60 mijë teste për Covid-19.

Shërbimi shkencor dhe i diturisë i Komisionit Evropian “Qendra e Shkencës së BE-së”, ia ka dhuruar Kosovës 60 mijë copë të tilla për Covid-19.