Arbëri

Policia ishte kundër e Presidenca dhe AAK-ja e shohin me dyshim heqjen e rrethojave të Qeverisë

Qasje në oborrin e Qeverisë e të Kuvendit, nga dita e enjte mund të kenë edhe qytetarët.

Rrethojat që ndanin sheshin e kryeqytetit me oborret e institucioneve janë larguar nga ekzekutivi.