Arbëri

Haradinaj: Prioritet i Qeverisë së re duhet të jetë fuqizimi i partneritetit të dëmtuar me aleatët ndërkombëtarë

Haradinaj: Prioritet i Qeverisë së re duhet të jetë fuqizimi i partneritetit të dëmtuar me aleatët ndërkombëtarë

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se prioritetet e Qeverisë së re duhet të jenë përballja me pandeminë, rimëkëmbja ekonomike dhe fuqizimi i partneritetit të dëmtuar me aleatët strategjikë.

Siç ka njoftuar përmes një postimi në Facebook, këto komente i ka bërë sot në një takim pune me kryetarët e komunave të udhëhequra nga AAK-ja.