Arbëri

AKK-ja mirëpret thirrjen e MSH-së për hetim të keqpërdorimeve të mundshme në këtë ministri

AKK-ja mirëpret thirrjen e MSH-së për hetim të keqpërdorimeve të mundshme në këtë ministri

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, në një komunikatë për media ka bërë të ditur se e e ka mirëpritur thirrjen e Ministrisë së Shëndetësisë që institucionet relevante të hetojnë çdo shkelje të mundshme në procedurat e prokurimit publik të zhvilluara nga kjo ministri gjatë përballjes me pandeminë COVID-19.

“AKK dëshiron të ritheksojë se përkundër vështirësive të shkaktuara nga pandemia COVID-19, institucioni ynë është duke vazhduar që të jetë në krye të detyrave që u takojnë, dhe se do ta autorizojë Divizionin e Anti-kartel për te filluar shqyrtimin paraprak lidhur me rastet e MSH-së”, thuhet në njoftim.