Arbëri

Dugolli: Pa ndjekjen e kriminelëve dhe pa dëmshpërblim s’mund të ketë marrëveshje të paqes me Serbinë

Dugolli: Pa ndjekjen e kriminelëve dhe pa dëmshpërblim s’mund të ketë marrëveshje të paqes me Serbinë

Profesori universitar dhe ish-deputeti, Bujar Dugolli, në “Ekspres Intervistën” në KTV ka thënë se pa ndjekjen e kriminelëve të luftës në Kosovë dhe pa dëmshpërblimin që duhet të paguajë Serbië s’mund të ketë kurrfarë marrëveshje të paqes.

Ai ka thënë se kur mungon drejtësia, normal që shoqërinë e ngulfat një debat i tillë, sepse në Kosovë tash e sa vite s’kemi drejtësi të mirëfilltë sa u përket përgjegjësve që kanë kryer gjenocid mbi popullsinë e Kosovës.