Arbëri

Në maj nis lehtësimi i masave, kthimi në normalitet ndahet në pesë etapa

 

Për rreth 3 muaj gradualisht Ministria e Shëndetësisë ka paraparë largimin e masave izoluese për parandalimin e koronavirusit.

KOHA ka siguruar një dokument të Ministrisë së Shëndetësisë, në të cilin janë të paraqitura masat që do të ndërmerren për lehtësimin e lëvizjes së qytetarëve dhe hapjen e disa bizneseve.