Arbëri

Bordi i ri i KRU “Prishtina” kërkon uljen e pagave në ndërmarrje

Bordi i ri i KRU “Prishtina” kërkon uljen e pagave në ndërmarrje

Bordi i përkohshëm i drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” e ka vlerësuar negativ raportin vjetor për vitin 2019 teksa ka thënë se ka hasur në shumë paqartësi. Madje, ky bord ka kërkuar edhe uljen e pagave në ndërmarrje.

Ky bord nuk ka miratuar raportin financiar për 2019, për shkak të ndryshimeve që u kërkuan nga kryeshefi dhe anëtarët. Në rendin e ditës së mbledhjes së sotme ishte edhe trajtimi i pagave në këtë ndërmarrje, ku u tha se ato janë të larta dhe duhet të ulen në mënyrë drastike. Në këtë mbledhje unanimisht u pajtuan që të diskutohet që të ketë një pagë e dinjitetshme dhe konkurruese në tregun e vendit.